Alexandru Acs - Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

De Oppresso Subvenire (To Help The Oppressed)

0 RON Donatii stranse
0% Complete
20,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru a da voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României, alerg pentru a salva câinii fără stăpâni, care în continuare sunt uciși în masă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

Povestea noastră a început în Romania în 2019, ca o extensie a Robin Hood Austria şi ne luptăm să dăm voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României.

Robin Hood Joint Project (RHJP)

Robin Hood Joint Project RHJP își propune:

1. Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA, precum şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea.

2. Respectarea dreptului la viaţă al tuturor speciilor.

3. Refacerea habitatelor seminaturale degradate în urma impactului antropic sau crearea biotopului şi a biocenozei specifice zonei, pe un teren agricol.

4. Conştientizarea populaţiei asupra faptului că este direct răspunzătoare, fiind principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale.

IAAF World Half Marathon Championships Gdynia ~ 2020

Participarea alergătorilor Robin Hood ROU la competiție este o oportunitate unică pentru de a se alinia cu cei mai buni alergători de elită din lume, precum și pentru promovarea acțiunilor noas

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!