Robin Hood Joint Project (RHJP)

Robin Hood Joint Project RHJP își propune:

1. Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA, precum şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea.

2. Respectarea dreptului la viaţă al tuturor speciilor.

3. Refacerea habitatelor seminaturale degradate în urma impactului antropic sau crearea biotopului şi a biocenozei specifice zonei, pe un teren agricol.

4. Conştientizarea populaţiei asupra faptului că este direct răspunzătoare, fiind principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale.

Proiectul RHJP se desfăşoră în două faze (anumite activităţi specifice celor 2 faze se suprapun în timp): 

În Faza întâi se vor desfăşura activităţi pentru operaţionalizarea Centrului Permanent pentru Castrări şi a Ambulanței, precum şi campanii de constientizare a populaţiei asupra obligativităţii sterilizării şi microcipării câinilor şi pisicilor proprii, cu scopul de stopa abandonul şi astfel de a elimina principala cauză a existenţei animalelor fară stăpân.                            Concomitent se organizează o campanie permanentă de vaccinare, microcipare şi sterilizare a animalelor cu/fără stăpân din localitatea de dispunere a Centrului Permanent pentru Castrări, precum şi campanii mobile de intensitate redusă, pentru localităţile aferente. Animalele bolnave, rănite şi cele agresive vor fi reţinute în adăpostul amenajat în acest sens, ulterior promovate pentru adopţie.

Faza a doua a proiectului constă în cresterea intensităţii campaniilor de castrare permanente şi mobile, precum şi refacerea habitatului seminatural din zona de dispunere a adăpostului (refacerea/crearea biotopului şi a biocenozei). Concomitent cu refacerea habitatul natural cu speciile de faună şi floră sălbatică iniţiale, terenul va constitui şi un adapost deschis pentru un număr limitat de câini fără stăpâni.

Fondurile strânse vor acoperi parțial cheltuielile campaniilor de castrare desfășurate în județul Mureș astfel:

30 Euro (aprox. 150 lei) castrare femelă câine

70 câini minim / campanie

TOTAL: 10500 lei

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Robin Hood Joint Project (RHJP)

Participarea alergătorilor Robin Hood ROU la competiție este o oportunitate unică pentru de a se alinia cu cei mai buni alergători de elită din l

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

De Oppresso Subvenire (To Help The Oppressed)

Alerg pentru a da voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României, alerg pentru a salva câinii fără stăpân

20,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete