Sterilizarea femelelor din zona Confort City (Splaiul Unirii - Nicolae Teclu - Centura)

 

Madalina Manole Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

74.888888888889% Complete
674 RON
Sumă strânsă
900 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Strangere de fonduri pentru tranchilizare.

Sunt 7 femele in apropierea Confort City care trebuie sterilizate urgent. Sterilizarea se va face la Centrul de sterilizari gratuite Kola Kariola din Com. Pantelimon, insa aceasta ACTIUNE IMPLICA SI COSTURI PENTRU: deplasarea medicului in teren, tranchilizare, prindere si transport.

Orice donatie oricat de mica este de ajutor.

Sterilizarea este extrem de importanta pentru aceste suflete. O femela de talie mare da nastere a minim 15 pui pe an. Pui care fie mor rapusi de boli, de foame si sete, iar in cel mai bun caz in care natura si omul sunt blanzi cu ei, ajung caini adulti goniti pe strazi (dupa cum vedeti ca se intampla si cu cei care se adapostesc in zona noastra), infometati sau ucisi de hingheri, loviti intentionat de masini, iar femelele duc mai departe povara mamelor.
Chinul MAMEI CAINE este cea mai mare corvoada pe care o poate cara in spate un animal. Incepand cu imperecherea, gestatia, nasterea, hranirea si terminand cu suferinta ei cand puii ii mor sau sunt bolnavi.

Va multumesc in numele MAMELOR CAINE care in viitor vor avea o viata mult mai usoara, singura lor grija fiind sa isi procure hrana pentru ele si atat.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Povestea noastră a început în Romania în 2019, ca o extensie a Robin Hood Austria şi ne luptăm să dăm voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României.

Why Surviving Behind the Enemy Line?

In Romania continue a brutal campaign of mass capture and killing of stray dogs, led by the government. Romania is a HOSTILE ENVIRONMENT for those souls:

1. Authorities kill stray-dogs (law no. 258/2013). Any dog without owner will be killed after 14 days in public shelter, if they do not want to keep them alive.

2. People have no education to castrate and they abandon dogs and cats. Even by the killer law this is not allowed, but authorities do not take actions against those people, they are focus only in killing animals.

3. People are ignorant and does not care about animals which struggle to survive in hostile conditions (dog-catchers, hunger, and illness). They only call after dog-catchers.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

11 Donații

❤️
26 Nov 2020
Donatie din partea domnului Dan Dan
16 Nov 2020
15 Nov 2020

Anonymous

32 RON
13 Nov 2020
Donatie din partea Irinei Elena
13 Nov 2020
Donatie din partea Ionelei Jhonny
13 Nov 2020
11 Nov 2020
150 RON
Multumim Mada pentru implicare si pentru ajutor!
11 Nov 2020

Cătălina Dinca

50 RON
Sper ca aceste suflete sa fie ocrotite și sa fie sănătoase.
11 Nov 2020
🙏🐾❤
11 Nov 2020
11 Nov 2020
Madalina Manole : Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor
Sterilizarea femelelor din zona Confort City (Splaiul Unirii - Nicolae Teclu - Centura)