Galleria de artă “FII OM”

 

Bianca Dunca Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Exponatele de pictură și sculptură pe care le voi creea, cu ajutorul tău, vor ilustra regulile codului FII OM.
Acest COD aduce în discuție diferite forme ale dezumanizării și ale abuzurilor savarșite de omenire, având misiunea de a restabili respectul pentru viața, RESPECTUL PENTRU ORICE FORMĂ DE VIAȚĂ.

Lucrările realizate le voi expune la Galeria de artă vizuală FII OM, iar cu fondurile strânse voi sprijini proiectul Asociaţiei Robin Hood Protecţia Animalelor: 
https://robinhoodromania.galantom.ro/projects/view?id=857


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Povestea noastră a început în Romania în 2019, ca o extensie a Robin Hood Austria şi ne luptăm să dăm voce animalelor care au avut ghinionul unei vieţi nefericite pe meleagurile României.

Robin Hood Joint Project RHJP își propune:

1. Salvarea câinilor fără stăpâni, care sunt în continuare uciși în masă în ROMÂNIA, precum şi reducerea numărului acestora prin metode umane, civilizate, altele decât exterminarea.

2. Respectarea dreptului la viaţă al tuturor speciilor.

3. Refacerea habitatelor seminaturale degradate în urma impactului antropic sau crearea biotopului şi a biocenozei specifice zonei, pe un teren agricol.

4. Conştientizarea populaţiei asupra faptului că este direct răspunzătoare, fiind principala cauză a existenţei animalelor fără stăpân, precum şi a degradării habitatelor naturale.

Galleria de artă “FII OM”02-04.10.2020 - Târgu Mureș Expoziţia de artă vizuală FII OM ne introduce într-o lume guvernată de un COD prin care omul contemporan poate deveni un om UMAN.Exponatele de pictură, sculptură, realizate de noua generaţie de artişti inovatori, elevi ai Liceului de Arta din Târgu Mureș, aduc în discuție diferite forme ale dezumanizării și ale abuzurilor

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
15 Apr 2020
Bianca Dunca : Asociatia Robin Hood Protectia Animalelor
Galleria de artă “FII OM”